Επικοινωνήστε μαζί μας, στείλτε μας τα άρθρα σας και ότιδήποτε θέλετε να σχολιάσουμε ή να καταγγείλετε στο email: bluewhitepassion@gmail.com

Τρίτη 10 Ιουλίου 2012

MONO Η ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΙ;

Την ανακοίνωση του Οικονόμου Τσαριτσάνης, (άκου όνομα ομαδούλας), δεν μπορούμε να την αφήσουμε έτσι να περάσει. Διαβάστε πρώτα τι γράψανε οι αθεόφοβοι:


«Η διοίκηση της ΠΑΕ Οικονόμος Τσαριτσάνης με αφορμή το περιστατικό τρομοκράτησης της αποστολής του Οικονόμου, που επέβαινε στο πούλμαν, κατά την άφιξη πριν τον αγώνα έξω από το γήπεδο «Π. Μαγουλάς» και την απειλή αυτής με υβριστικά συνθήματα, καθώς και ρίψη αντικειμένων από 150 ένθερμους οπαδούς της γηπεδούχου ομάδας, με αποτέλεσμα να παραμείνουν οι ποδοσφαιριστές για 15 περίπου λεπτά εντός του λεωφορείου παρά την ισχυρή αστυνομική δύναμη, η οποία προσπάθησε με τη χρήση ακόμη και δακρυγόνων να απομακρύνει τους ταραχοποιούς, καταδικάζει και αποδοκιμάζει το υπόψιν γεγονός καθώς και κάθε μορφής βία, η οποία εκπορεύεται και έχει ως στόχο αθλητές και συνοδούς, που προσέρχονται στα γήπεδα για να αγωνιστούν και όχι να πολεμήσουν.

Χρήζει ωστόσο επιδοκιμασίας η στάση που τήρησαν κάποιοι άνθρωποι της Νίκης Βόλου τόσο στο παραπάνω γεγονός καθώς και η χειρονομία να προσφέρουν νερό στους φιλάθλους του Οικονόμου, που απομονωμένοι βρίσκονταν για ώρες στην κερκίδα του γηπέδου, παρακολουθώντας και ενισχύοντας την προσπάθεια των παικτών της Τσαριτσάνης, κάτω από αντίξοες λόγω ζέστης καιρικές συνθήκες.


Θετική χαρακτηρίζεται και αποτελεσματική η στάση της αστυνομίας.

Μετά το χθεσινό ισόπαλο χωρίς τέρματα αποτέλεσμα, με το οποίο η γηπεδούχος ομάδα πέτυχε την άνοδό της στη Β΄ Εθνική κατηγορία, η διοίκηση της ΠΑΕ Οικονόμος εύχεται στην ΠΑΕ Νίκη Βόλου κάθε επιτυχία στη νέα της προσπάθεια».

Για την δική σας φιλοξενία κύριοι του χωρίου της Τσαριτσάνης γαργάρα; Για τους δικούς μας φιλάθλους που τους πετάξατε σε μια γωνιά όρθιους και κατά της είσοδο τους τους προπηλακίσατε με μπουκάλια και πέτρες γαργάρα και εκεί; Εκεί δεν ήταν τρομοκρατία; Μόνο η Νίκη Βόλου τρομοκρατεί σε αυτή την κατηγορία τελικά; Πια ήταν η δική σας φιλοξενία στους δικούς μας τους φιλάθλους; Εμείς πάντως χθες σας κεράσαμε νερά σε αντίθεση με εσάς που μας τα πετούσατε. Αλλά από ένα χωριό τι περιμένεις. Όταν είσαι κάθε μέρα στη στάνη και στα πρόβατα δεν έχεις τρόπους και συμπεριφέρεσαι σαν βοσκός. Βέβαια υπάρχουν και μερικές εξαιρέσεις εκεί στο χωριό σίγουρα αλλά εμείς δεν τις είδαμε. Αυτά τα χωριά με αυτά τα γήπεδα και αυτούς τους φιλάθλους, πρέπει να παίζουν εκεί που ανήκουν, στα ερασιτεχνικά.
Γιατί όλοι όσοι έρχονται στο γήπεδο της Νίκης Βόλου δεν αντέχουν από την πίεση ενός γεμάτου γηπέδου και χάνουν, εφευρίσκοντας  μετά τον αγώνα διάφορες δικαιολογίες, για οφσάϊτ ανύπαρκτα, επιθετικά φάουλ ανύπαρκτα, επίθεση από οπαδούς και γενικά δικαιολογίες για να δικαιολογήσουν την ανυπαρξία τους; Τα ίδια και στον Πύργο όπου τα μπουκάλια πέφτανε βροχή. Αλλά το ξαναλέμε μήπως και κάποιοι συγκινηθούν.
 ΜΟΝΟ Η ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ-ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΤΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ;
Περαστικά σας λοιπόν και μπράβο στους μάγκες παίκτες που ξεκόλλησαν τη Νίκη Βόλου από αυτή τη μίζερη κατηγορία με τις μικρές ομάδες.

2 σχόλια :

  1. Είναι δυνατόν να ασχολούμαστε ακόμη μ'αυτούς??ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣΣΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΥΤΕ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ..ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΡΕ ΑΥΤΟΥΣ..ΞΕΦΥΓΑΜΕ Κ ΤΟΥΣ ΣΥΓΧΩΡΟΥΜΕ..ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟ ΠΟΥ ΣΕ ΚΑΨΩΝΑΡΟΥΝ ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΑΠΟΛΥΕΣΑΙ ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΓΙΑΤΙ ΝΙΩΘΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ...Κ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΜΕΤΡΑΕΙ..ΕΤΣΙ Κ ΝΙΚΑΡΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ(Μ ΑΥΤΟ Θ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ Η ΝΕΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΤΣΙ ΑΛΛΙΩΣ) Κ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ ΤΗΣ Γ ΕΘΝΙΚΗΣ..ΠΑΜΕ ΓΙ ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ..

    refugee

    ΑπάντησηΔιαγραφή