Επικοινωνήστε μαζί μας, στείλτε μας τα άρθρα σας και ότιδήποτε θέλετε να σχολιάσουμε ή να καταγγείλετε στο email: bluewhitepassion@gmail.com

Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2012

Την Αγ. Παρασκευή υποδέχεται η Νίκη στην Α2 μπάσκετ

Το Σάββατο 15 Δεκεμβρίου στις 5:00μ.μ. στο κλειστό γυμναστήριο Ν. Ιωνίας η ανδρική ομάδα καλαθοσφαίρισης της Νίκης Βόλου υποδέχεται την Αγ. Παρασκευή, στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής κατηγορίας.
Η ομάδα πραγματοποιεί την προετοιμασία της για τον προσεχή αγώνα με καθημερινές προπονήσεις στο κλειστό της Ν. Ιωνίας. Στη διάθεση του Γιώργου Ζαφειρούδη τέθηκε ο Γρηγόρης Μυστηλιάδης που ξεκίνησε να προπονείται σε κανονικούς ρυθμούς, ενώ αντίθετα αμφίβολος είναι ο Αντώνης Σαμαράς που ταλαιπωρείται από ίωση.

 
Οι καλαθοσφαιριστές, ο προπονητής και η διοίκηση του Συλλόγου θέλουν για μια ακόμη φορά τους φιλάθλους στο πλευρό τους στην δύσκολη αυτή αναμέτρηση και στον αγώνα που κάνουν για την παραμονή στην Α2 Εθνική κατηγορία. Άλλωστε, ο κόσμος αποτελεί το μοναδικό στήριγμα της ομάδας στις εύκολες αλλά και στις δύσκολες στιγμές.
Από την διοικούσα επιτροπή μπάσκετ ανακοινώνεται, ότι ξεκίνησε η προπώληση των εισιτηρίων για τον αγώνα Νίκη Βόλου – Αγ. Παρασκευή. Η τιμή των εισιτήριων είναι 5 ευρώ και διατίθενται καθημερινά από τα παρακάτω σημεία προπώλησης μέχρι το Σάββατο στις 2:00μ.μ:
1.Γραφεία Γ.Σ.Β. «Η Νίκη» (Μαιάνδρου 14)
2."ΥΔΡΟΧΟΟΣ ΚΑΦΕ" (Μαιάνδρου-Σμύρνης, απέναντι από το γήπεδο της Νίκης)
3.Όμιλος Φιλάθλων Νίκης Βόλου
4.Blue Club Θύρα 3 "Π. Ντοκούζης"
Την ημέρα του αγώνα από τις 4:00μ.μ. στο εκδοτήριο του γηπέδου θα υπάρχουν εισιτήρια στην τιμή των 7 ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου