Επικοινωνήστε μαζί μας, στείλτε μας τα άρθρα σας και ότιδήποτε θέλετε να σχολιάσουμε ή να καταγγείλετε στο email: bluewhitepassion@gmail.com

Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2013

Και ο Τσεκούρας είναι εδώ... 5.000 ευρώ για συμμετοχές στις προπονήσεις!!!

Ο Ανδρέας Τσεκούρας...
Ακόμα μια προσφυγή έφτασε για τη Νίκη Βόλου. Ακούει στο όνομα Ανδρέας Τσεκούρας...
Τι να πει κανείς πια για τις προηγούμενες διοικήσεις και προέδρους, που πλέον είναι σίγουρο ότι δεν πληρώνανε ούτε τα... τσιγάρα τους στο περίπτερο της γειτονιάς!!!
Δείτε παρακάτω την απόφαση της ΕΠΟ για την περίπτωση του Ανδρέα Τσεκούρα στη Νίκη Βόλου.
Να σημειώσουμε επίσης εδώ, πως δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας από την πλευρά της ΠΑΕ για το θέμα αυτό και θα κλείσει θετικά όπως έκλεισαν και τα υπόλοιπα θέματα.

"Κατά την τελευταία του συνεδρίαση, το Τακτικό Διαιτητικό Δικαστήριο της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας έλαβε τις εξής αποφάσεις:

Δέχεται τυπικά και ουσιαστικά την αίτηση του ποδοσφαιριστή ΑΝΔΡΕΑ ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΗ ΤΣΕΚΟΥΡΑ. Υποχρεώνει την Π.Α.Ε. Γ.Σ.Β. Η ΝΙΚΗ στην άμεση εξόφληση - καταβολή προς τον αιτούντα του τελεσιδίκως επιδικασθέντος ποσού των...
...4956,00 ευρώ, με το νόμιμο τόκο, κατά τα ειδικότερα οριζόμενα στο διατακτικό της άνω απόφασης, μέχρι την πλήρη εξόφληση καθώς και το ποσό των 200,00 ευρώ για τη δικαστική του δαπάνη. Επιβάλλει στην καθής Π.Α.Ε., για την περίπτωση της μη αμέσου ως άνω εξοφλήσεως του συνολικού ποσού των 5156,00 ευρώ, τις εξής ποινές: α) της κατακύρωσης αγώνα υπέρ αντιπάλου, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του ανωτέρω ποσού στον αιτούντα ποδοσφαιριστή και β) της αφαίρεσης δυο βαθμών".

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου