Επικοινωνήστε μαζί μας, στείλτε μας τα άρθρα σας και ότιδήποτε θέλετε να σχολιάσουμε ή να καταγγείλετε στο email: bluewhitepassion@gmail.com

Τετάρτη, 18 Δεκεμβρίου 2013

Με Αμπελώνα τα κορίτσια της Νίκης Βόλου για τη Β' Εθνική

Με ενδιαφέροντα παιχνίδια συνεχίζεται το προσεχές Σαββατοκύριακο το πρωτάθλημα βόλεϊ Β’ Εθνικής κατηγορίας γυναικών. Η 3η αγωνιστική περιλαμβάνει τις αναμετρήσεις: Α.Ο. Σουφλαρίων-Γ.Σ. Αλμυρού, Φιλαθλητικός Αμπελώνα-Νίκη Βόλου, Γ.Σ. Βόλου-Γ.Σ. Ελασσόνας και Γ.Σ. Λαμίας- Α.Σ. Αργώ.
Οι «κυανόλευκες» της Νίκης θα αγωνισθούν στον Αμπελώνα το Σάββατο στις 20:00 κόντρα στον τοπικό Φιλαθλητικό με στόχο να προσθέσουν ακόμη ένα ακόμη ροζ φύλλο αγώνα στη συλλογή τους, καθώς είναι σημαντικό να δημιουργηθεί μια δυνατή αυτοπεποίθηση στην ομάδα ώστε να πατάει ακόμη καλύτερα στα πόδια της ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

Στη Νίκη Βόλου άλλωστε οτιδήποτε γίνεται, γίνεται μέσα από συστηματική δουλειά και προσπάθεια έτσι ώστε να υπάρχει συνεχής βελτίωση για ακόμη καλύτερα αποτελέσματα. Με τη συμπλήρωση δύο αγωνιστικών, στο βαθμολογικό πίνακα προπορεύεται ο Γ.Σ. Ελασσόνας με 6 βαθμούς ενώ ακολουθούν σε απόσταση αναπνοής η Νίκη Βόλου και ο Φιλαθλητικός Αμπελώνα με 5 βαθμούς.

Βαθμολογία:
Γ.Σ. Ελασσόνας 6,
Νίκη Βόλου 5
Φιλ. Αμπελώνα 5
Α.Σ. Αργώ 3
Α.Ο. Σουφλαρίων 3
Γ.Σ. Λαμίας -6.

Με την ευκαιρία των εορτών, το τμήμα βόλεϊ του Γ.Σ. Βόλου «Η Νίκη» εύχεται το νέο Έτος να κάνει τα όνειρα πραγματικότητα και να σκορπίσει ευτυχία και υγεία σε όλο τον κόσμο!!! Καλές Γιορτές!!

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου