Επικοινωνήστε μαζί μας, στείλτε μας τα άρθρα σας και ότιδήποτε θέλετε να σχολιάσουμε ή να καταγγείλετε στο email: bluewhitepassion@gmail.com

Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2013

Ρίσκο και ο... Μουρίνιο (!!!) είπε ο Ανδρέας Πάτσης

Τον... νέο προπονητή της ομάδας μας, Λουτσιάνο Ντε Σόουζα, παρουσίασε ο πρόεδρος και μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Νίκη Βόλου κ. Ανδρέας Πάτσης στα ΜΜΕ.
Ο κ. Πάτσης εμφανίστηκε αισιόδοξος και βέβαιος για την άνοδο!


«Έχουμε σήμερα ένα νέο γεγονός και το κλείσιμο ενός δυσάρεστου, το άνοιγμα ενός ελπιδοφόρου καλού γεγονότος.

Η μοίρα των Ελλήνων προπονητών είναι γνωστή, με διάρκεια ζωής πολύ μικρή και έχει να κάνει με την κουλτούρα των οπαδών, τις απαιτήσεις ομάδας.

Από την αρχή που ξεκινήσαμε τη φετινή προσπάθεια, βάλαμε ψηλά τον πήχη, για εμένα ζητούμενο δεν είναι εάν θα βγει η ομάδα, αν κι εγώ το θεωρώ δεδομένο, αλλά ο τρόπος που θα το κάνει, με τον τρόπο παιχνιδιού, τα αποτελέσματα...
Είναι γεγονός ότι είχαμε αποτελέσματα τα οποία δεν με ευχαρίστησαν, αδίκησαν την προσπάθεια τη δική μου, καθώς και την αγωνία των συνεργατών μου.

Μετά τον αγώνα με τον Απόλλωνα είχαμε την αλλαγή προπονητή.

Πρώτη επιλογή ήταν ξένος προπονητής που δεν θα είχε καμία σχέση με το ελληνικό πρωτάθλημα.

Είχα κάνει δύο πολύ καλές επαφές, ο ένας προπονητής παρακολούθησε τον αγώνα με τον Απόλλωνα, είχαμε το βράδυ συνάντηση μαζί του και συμφωνήσαμε.

Πήγε Ισπανία για να φέρει τα πράγματα και να οριστικοποιήσει τη συμφωνία.

Ζήτησε συγνώμη γιατί οι πληροφορίες που έλαβε για το τι εστί Ελλάδα δεν ήταν καλές και ήταν δύσκολο να ρισκάρει την καριέρα του!
Από τη στιγμή που δεν μπορέσαμε να φέρουμε έναν προπονητή στις προδιαγραφές που θέλαμε και οι δύο επιλογές ξένων δεν ευδοκίμησαν, καταλήξαμε μετά από πάρα πολύ μεγάλη αναζήτηση και προσοχή να βρούμε προπονητή που θα τηρούσε τις προϋποθέσεις που έχω θέσει στην ομάδα, πρωταθλητής, φιλόδοξος, μάχιμος, γνώστης και όχι με μεγάλη εμπειρία... Το λέω αστειευόμενος.

Πέρυσι βρέθηκα στην ίδια θέση με τον Μανωλά που ήταν άπειρος.

Δεν ήθελα να είναι άνθρωπος του συστήματος, που διώκεται για παραβατική συμπεριφορά στο ποδόσφαιρο!

Ήθελα προπονητή που δεν θα είναι γυρολόγος, να μην έχει εμπειρία αλλά να έχει όλα τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά που μπορούν να τον κάνουν έναν πολύ καλό προπονητή.

Δεν υπάρχει κάποιος που θα θέλει περισσότερο από εμένα να βγει η Νίκη!

Η επιλογή βεβαίως και είναι ρίσκο... Και ο Μουρίνιο ρίσκο θα ήταν!

Τις τελευταίες ημέρες άκουσα πολλά και δεν με αφορούν, με αφήνουν παγερά αδιάφορο.

Η ομάδα θέλει ηρεμία και ψυχραιμία και ο τρόπος που διοικείται είναι ευθύνη δική μου, ο Πάτσης δεν κάνει επιλογές εις βάρος της ομάδος.

Ο Λουτσιάνο στην πρώτη του εμφάνιση σε μεγάλη ομάδα θέλω να πιστεύω ότι θα έχει μία ευκαιρία και μία δυνατότητα να κουμπώσει τους δικούς του προσωπικούς στόχους προς όφελος της ομάδας και στο τέλος η Νίκη να έχει πετύχει 100% τους στόχους της.

Για εμένα στόχος είναι να κερδίσουμε την πρώτη θέση και να περάσουμε τον Απόλλωνα για να έχουμε την γιορτή με τον ΠΑΟΚ στο Κύπελλο.

Δεν χρειάζονται συστάσεις για τον Λουτσιάνο, θα προπονήσει σήμερα την ομάδα και θα καθίσει στον πάγκο την Κυριακή στην Καρδίτσα».

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου