Επικοινωνήστε μαζί μας, στείλτε μας τα άρθρα σας και ότιδήποτε θέλετε να σχολιάσουμε ή να καταγγείλετε στο email: bluewhitepassion@gmail.com

Παρασκευή 25 Απριλίου 2014

Πρόστιμο ΟΠΑΠ σε Ολυμπιακό Βόλου για παράνομο στοίχημα!


Πρόστιμο ΟΠΑΠ σε Ολυμπιακό Βόλου για παράνομο στοίχημα!
Παράνομο στοίχημα παίχτηκε στον αγώνα Ολυμπιακού Βόλου – Νίκης Βόλου 0-1 που διεξήχθη στις 13 Απριλίου για τα πλέι οφ της Football League. 
Αυτό προκύπτει από έγγραφο του ΟΠΑΠ που εστάλη στη Football League και διαβάστηκε στα μέλη της από τον πρόεδρο Σπύρο Καλογιάννη κατά τη σημερινή συνεδρίαση!
Σύμφωνα με όσα είπε ο κ. Καλογιάννης στην ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου η οποία το 2011 τιμωρήθηκε από την ΕΠΟ και την UEFA για στημένους αγώνες, επιβλήθηκε από τον ΟΠΑΠ βαρύ πρόστιμο επειδή κατά τη διάρκεια του συγκεκριμένου αγώνα παιζόταν παράνομο στοίχημα στις εξέδρες του γηπέδου.
 
Η γνωστοποίηση του γεγονότος προκάλεσε την αντίδραση του προέδρου της Παναχαϊκής Αλέξη Κούγια ο οποίος ζήτησε να μάθει το ύψος του προστίμου λέγοντας ότι θα παρακρατηθεί από όλες τις ομάδες τις κατηγορίας.
 
Ο κύριος Καλογιάννης αρνήθηκε να το αποκαλύψει λέγοντας ότι θα φροντίσει να πληρωθεί μόνο από την ομάδα του Βόλου η οποία σύμφωνα με πληροφορίες έχει καταθέσει για το γεγονός μήνυση κατ’ αγνώστων.

Επίσης ο κ. Κούγιας είπε ότι είναι γνωστό τι συμβαίνει στη συγκεκριμένη ομάδα κάνοντας αναφορά για τύπους χωρίς λαιμούς που κυκλοφορούν και δεν συλλαμβάνονται.
πηγή: soccerplus 

3 σχόλια :

  1. EΛΑ ΡΕ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗ ΣΥΝΟΙΚΙΑ ΤΗΣ Ν ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΑΣ;Ο ΑΣΚΟΒ ΣΕ ΣΤΗΜΕΝΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ;;;AΡΕ ΤΖΙΩΡΑ ΑΛΑΝΙ ΦΕΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΡΙΞΕΣ ΤΙΣ ΚΑΣΣΑΝΤΡΕΣ ΣΤΟ ΚΟΥΒΑ .Η ΝΙΚΑΡΑ ΤΟΥΣ ΧΑΛΑΣΕ ΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΑΚΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΧΑΛΑΕΙ..ΜΙΑ ΠΟΛΗ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ωραίο όνομα και για σκύλο το ΑΣΚΟΒ χαχαχα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έχει μπει λίγη σάλτσα στο θέμα ΑΛΛΑ o κλοιός σφίγγει,η κλεψύδρα αδειάζει,o χρόνος τελειώνει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή