Επικοινωνήστε μαζί μας, στείλτε μας τα άρθρα σας και ότιδήποτε θέλετε να σχολιάσουμε ή να καταγγείλετε στο email: bluewhitepassion@gmail.com

Δευτέρα 7 Απριλίου 2014

Μέσα και με τα δύο... πόδια!!!

Καλημέρα και καλή εβδομάδα 
Καλή εβδομάδα και σε σένα πανέμορφη Νικάρα μου!!!
Δεν περνούν οι ώρες, τα λεπτά αλλά και τα δευτερόλεπτα ακόμα. Λες και ο χρόνος έχει σταματήσει, τι πράγμα κι αυτό;
Ακόμα πανηγυρίζω το γκολ του Ανιέτε, σε τέτοια κατάσταση βρίσκομαι, έτοιμος για το επόμενο γκολ του Ισπανού "γκολεαδόρ"!

Και διαπιστώνω - με χαρά - πως στην κατάσταση αυτή, είναι όλος ο ηρωικός Νικιώτικος κόσμος, που προσμένει καρτερικά εδώ και σχεδόν 50 (!!!) χρόνια αυτή την ιερή στιγμή: Την στιγμή της δικαίωσης, την στιγμή της αποκατάστασης, την στιγμή της ενθρόνισης της "βασίλισσας"!!!
Η Νίκη θα καθίσει και πάλι στον "θρόνο" της, είναι ανάγκη της ιστορίας να συμβεί αυτό...
Και δεν θα κατέβει ποτέ μα ποτέ από εκεί, δεν θα την αφήσουμε να κατέβει αδέλφια, δεν θα την αφήσουμε.
Ποτέ ξανά...
Η Νίκη μας δεν θα ξαναπαίξει σε κανένα χωριουδάκι της επικράτειας, η Νίκη μας δεν θα διασυρθεί από κανέναν "νικάρα" και κανέναν "σωτήρα", γιατί απλά έχει εμάς, τους πιστούς "στρατιώτες" της...
Ήμαστε έτοιμοι για τον "πόλεμο", ήμαστε έτοιμοι για την πρώτη "μάχη" με τον Αιγινιακό, που προέκυψε από την συγχώνευση με τον Πλαταμώνα.
Αθάνατο Ελληνικό ποδόσφαιρο...
Ήμαστε έτοιμοι να αφήσουμε την ψυχή μας στο Πανθεσσαλικό, ήμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε τις προκλήσεις και θα το κάνουμε.
Μύρισε η άνοδος αδέλφια!
Μύρισε άρωμα Α΄ Εθνικής!
Δεν υπάρχει κανένας που να μας στερήσει αυτό που δικαιούμαστε!
Είναι πολλά τα 50 χρόνια, πάρα πολλά, όμως αντέξαμε και ήμαστε περισσότερο δυνατοί από ποτέ...
Δεν λυγίσαμε ποτέ, δεν "κιοτέψαμε", δεν υποταχθήκαμε σε κανέναν "θείο" από την Αμερική, δεν "γλύψαμε" κανέναν "υποψήφιο", αντισταθήκαμε σε όλους και σε όλα!!!
Μόνοι εναντίον όλων λοιπόν για την δικαίωση...
Ήμαστε όμως πολλοί και αποφασισμένοι, μια γροθιά, μια ομάδα, μια καρδιά...
Πάμε αδέλφια, το ταξίδι ξεκίνησε, η δική μας Ιθάκη μας περιμένει και ήμαστε εκεί και με τα... δύο πόδια, όπως είπε και στην τηλεόραση ο πρόεδρός μας, ο εμπνευστής μας και ηγέτης μας.

ΖΗΤΩ Η ΝΙΚΗ!!!
  

7 σχόλια :

  1. ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΜΑΓΚΕΣ ΜΕ ΤΗ ΝΙΚΑΡΑ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΑΝΟΔΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. μακαρι στο τελος να πανηγυρισουμε την πολυποθητη ανοδο.Ολοι γηπεδο την τεταρτη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΙ,ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΣΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΠΙΟ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΑ ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΑΛΛΟΤΕ..
    ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΩ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΛΕΓΕΤΑΙ ΝΙΚΙΩΤΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΩΝ ΠΛΕΙ ΩΦ ΑΡΧΗΣ ΓΕΝΟΜΕΝΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ...(ΦΥΣΙΚΑ ΒΕΒΑΙΑ ΑΝ ΔΕΝ ΣΥΝΤΡΕΧΟΥΝ ΛΟΓΟΙ ΥΓΕΙΑΣ Η ΔΟΥΛΕΙΑΣ)
    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ...
    ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΜΕΤΡΗΘΟΥΜΕ..
    Η ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΒΗΜΑ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΜΑΣ ΠΑΡΕΥΡΙΣΚΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ, Η ΑΣ ΚΑΤΣΟΥΜΕ ΣΤΑ ΑΥΓΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΛΟΓΙΑ Κ ΛΟΓΙΑ ΠΕΡΙ ΚΟΣΜΟΥ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ...
    ΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ...
    Η ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΕΣ ΣΤΟ ΝΑ ΚΕΡΔΙΘΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ Η ΑΣ ΚΡΥΦΤΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΚΑΙ ΑΣ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΜΕ ΣΤΑ ΙΔΙΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ!!
    Η ΝΙΚΗ ΜΑΣ ΚΑΛΕΙ!!Η ΝΙΚΗ ΜΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ!!ΔΕΝ ΠΕΡΙΣΣΕΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. oloi ghpedo aderfia!opoios den ethei ghpedo th theorithei prodosia.TELOS

    BLUE ANGELS 1994

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΔΕ ΠΕΡΝΑΝ ΟΙ ΩΡΕΣ ΝΙΚΑΡΑ ΜΟΥ ...ΟΛΟΙ ΦΩΝΗ ΑΥΡΙΟ ΝΑ ΑΚΟΥΣΤΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΣΥΝΟΙΚΙΑ ΤΗΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ ...ΥΟU NEVER WALK ALONE-3-

    ΑπάντησηΔιαγραφή