Επικοινωνήστε μαζί μας, στείλτε μας τα άρθρα σας και ότιδήποτε θέλετε να σχολιάσουμε ή να καταγγείλετε στο email: bluewhitepassion@gmail.com

Πέμπτη 29 Μαΐου 2014

Θ. Ρεπετσάς: «Ευλογημένη ομάδα»!

Ο Θανάσης Ρεπετσάς μίλησε στη mikriliga.com για το όνειρο της ανόδου, τις εκδηλώσεις… λατρείας του κόσμου, τον… τελικό της Κυριακής, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην επιστροφή του ως αντίπαλος πλέον στα Ψαχνά.

Αναλυτικά όσα είπε στη mikriliga.com o αμυντικός των «κυανόλευκων»:
«Αυτό που συναντήσαμε κατά την επιστροφή μας δεν περιγράφεται. Νιώθουμε ευλογημένη ομάδα, αφού μετά από 50 χρόνια η Νίκη είναι πολύ κοντά στην άνοδο στη Σούπερ Λιγκ. Εμείς ήμαστε πιο συνειδητοποιημένοι από τον κόσμο μας. Δείχνουν ότι δεν το πιστεύουν ότι η ομάδα είναι πολύ κοντά στη μεγάλη κατηγορία.
Ειλικρινά και για μένα και για τους συμπαίκτες μου, αυτό που ζήσαμε ήταν πρωτόγνωρο. Έβλεπες ηλικιωμένους ανθρώπους να φιλάνε το πούλμαν! Όλοι μας κοιτούσαμε αποσβολωμένοι τον κόσμο… Οι περισσότεροι από μας δάκρυσαν. Δεν είναι και λίγο να βλέπεις τέσσερις χιλιάδες κόσμο να εκδηλώνουν τόσο έντονα την αγάπη τους για την ομάδα».
Για το ματς με τον Ηρακλή και το γεγονός ότι η Νίκη πάει για δύο αποτελέσματα:
«Μπορεί να μας εξυπηρετεί και η ισοπαλία, ωστόσο εμείς θα παίξουμε μόνο για τη νίκη. Όταν πας για δύο αποτελέσματα πολλές φορές είναι… ύπουλο. Εμείς δεν επηρεαζόμαστε από τις απουσίες του αντιπάλου. Θα δώσουμε ακόμα και την ψυχή μας να πάρουμε τη νίκη και να πετύχουμε κάτι που για κάποιους ήταν ακατόρθωτο. Για όλους μας είναι το παιχνίδι της χρονιάς.
Για το γεγονός ότι πλέον το μπαράζ φαντάζει ως αποτυχία:
«Όλοι μας - και δεν τα λέω ως μετά Χριστό προφήτης- ότι η ομάδα μπορεί να βγει απευθείας. Εξάλλου αυτός ήταν και ο στόχος που είχε θέσει η διοίκηση από την αρχή της σεζόν. Να πάρουμε την άνοδο απευθείας και αν ήταν δυνατό να το καταφέρουμε και αήττητο. Υπήρξε πολλή πίεση, αλλά άξιζε… Είμαστε πολύ κοντά… μια ανάσα. Τέλος οι πανηγυρισμοί. Βάζουμε το κεφάλι κάτω για τις επόμενες τρεις μέρες. Από το βράδυ της Κυριακής θα υπάρχει άφθονος χρόνος για να το γιορτάσουμε… Τώρα κάτω τη μπάλα».
Για την επιστροφή του στα Ψαχνά ως αντίπαλος:
«Πέρασα τρία χρόνια στην ομάδα των Ψαχνών. Ασφαλώς και ήταν περίεργα. Όταν βγήκα στον αγωνιστικό χώρο όμως, συναισθήματα και αναμνήσεις πήγαν… περίπατος. Είμαι πλέον παίκτης της Νίκης και το μόνο που είχα στο μυαλό μου ήταν να κερδίσει η ομάδα μου».
Αν φοβήθηκε στο γκολ της ισοφάρισης:
«Αν πω ότι δεν φοβήθηκα θα είναι ψέμα. Έχουμε δει πολλές φορές να γυρίζει ένα παιχνίδι. Διατηρήσαμε την ψυχραιμία όμως, αφού ξέραμε ότι και ο βαθμός της ισοπαλίας με διατηρούσε σε θέση ισχύος. Είχαμε καθαρό μυαλό, ήρθε σχεδόν άμεσα το γκολ του Ισαάκ και…όλα καλά».

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου