Επικοινωνήστε μαζί μας, στείλτε μας τα άρθρα σας και ότιδήποτε θέλετε να σχολιάσουμε ή να καταγγείλετε στο email: bluewhitepassion@gmail.com

Τετάρτη 4 Ιουνίου 2014

Στόχος η καρδιά της Νίκης...

Τα καλύτερα για την Νικάρα μας έρχονται, τα βλέπουμε μπροστά μας εξ΄ άλλου...
Δυστυχώς όμως δεν μπορούμε να πούμε το ίδιο και για την πόλη μας!
Εκεί μας περιμένουν "μαύρες" ημέρες, μετά την λαϊκή επιταγή - ψήφο στον γνωστό υπόδικο  "φίλαθλο" του ΑΣΚ Ολυμπιακού.
Μια πρώτη γεύση πήρε ολόκληρη η Ελλάδα (που μας κοροϊδεύει αν δεν το έχουμε καταλάβει) με τις πρώτες του δηλώσεις, αμέσως μετά την εκλογική του νίκη: "...του κώλου τα εννιάμερα, η πουτάνα η εξουσία, ο Καρράς, ο Οικονομόπουλος και η Πάολα στο ...μέγαρο μουσικής" και πάρα πολλά άλλα "όμορφα" λογάκια από τον νέο μας δήμαρχο.

Όσο για το εκστασιασμένο κοινό του; "Μπέο - Μπέο... γάμησέ τους Μπέο..." τραγουδούσε εν χορό, ζητώντας τα... κεφάλια των πολιτικών του αντιπάλων, αλλά και των πολιτών που δεν ψήφισαν Μπέο.
Έτσι είναι, με όποιον δάσκαλο θα μπλέξεις, τέτοια γράμματα θα μάθεις!
Το νέο παραλήρημα Μπέου συνεχίστηκε με την γνωστή ανακοίνωση - οχετό κατά του Ανδρέα Πάτση και της ομάδας μας.
"Ούτε ευρώ στην Νίκη..." δήλωσε, λες και η Νίκη του ζήτησε χρήματα.
Και με την ευκαιρία αυτή, να του θυμίσουμε του νυν δημάρχου μας, το σκάνδαλο με τα "χαμένα" χρήματα της ΔΕΥΑΜΒ, τα οποία μάλλον πήγαν στα ταμεία της "αγαπημένης" του ομάδας στον Βόλο, γιατί έχει πολλές "αγάπες" στην Ελλάδα.
Παραμονές της τελευταίας αγωνιστικής των Play Off, ο δήμαρχος όλων των Βολιωτών, ο δήμαρχος όλων των ομάδων της πόλης, δηλώνει την επιθυμία του, να χάσει η Νίκη από τον Ηρακλή και να κερδίσει ο ΑΣΚΟ στα Χανιά!
Επίσης δηλώνει κάτι για "Μπακάληδες" και "Μανάβηδες", οι οποίοι πήραν παρεμπιπτόντως το πρωτάθλημα...
Πως είναι δυνατόν μετά από αυτές τις εμετικές δηλώσεις, ο Ανδρέας Πάτσης και ο κόσμος της Νίκης Βόλου, να τον θεωρεί δήμαρχό του;
Πως είναι δυνατόν να τον εμπιστευθεί;
Πως είναι δυνατόν να υπάρξει ένας δίαυλος επικοινωνίας ανάμεσα στην Νίκη και τον νέο δήμαρχο;
Ε, αυτό είπε και στην συνέντευξή του ο Ανδρέας Πάτσης και τ΄ άκουσε για τα καλά από τον δήμαρχο.
Ο Ανδρέας Πάτσης όμως δεν βλέπει καν τον δήμαρχό μας (;;;).
Γνωστή η ανακοίνωση, αφού όπως κάθε τι κακό, πάντα κάνει τον γύρο του κόσμου.
Στην ανακοίνωση αυτή, διαβάσαμε και κάτι προφητικό, αφού κάπου προς το τέλος αναφέρει χαρακτηριστικά: "... Ήδη από σήμερα στον Βόλο, έχουν αρχίσει να γνωρίζουν  ποιος είναι".
Στον Ανδρέα Πάτση αναφερόταν ο δήμαρχος...
Και όπως ξέρουμε όλοι στον Βόλο, η πόλη και ο κόσμος της πανηγύριζε για το κατόρθωμα του προέδρου μας, να ανεβάσει την ομάδα στην Α΄ Εθνική!
Γι'   αυτό ακριβώς μιλούσε και μιλά όλος ο κόσμος.
Άρα, μάλλον ο δήμαρχος Μπέος που του έχει απαγορευτεί διά βίου η ενασχόλησή του με τα κοινά του ποδοσφαίρου και γενικότερα με του αθλητισμού, γνώριζε ότι η ΕΠΟ θα στείλει στην football league τον σχετικό φάκελο, που άλλοτε η ΕΠΟ τον πετά στα σκουπίδια και άλλοτε τον ξεχνά στα συρτάρια της για μήνες!
Ανάλογα με την περίπτωση...
Στην περίπτωσή μας όμως, έπρεπε να βγει στον "αέρα" για να πλήξει καθαρά το πρόσωπο του προέδρου μας Ανδρέα Πάτση.
Δεν είναι τυχαία η κατάπτυστη και υβριστική ανακοίνωση Μπέου κατά του προέδρου μας και της ομάδας μας γενικότερα.
Δεν είναι τυχαίο που η ΕΠΟ λειτούργησε με αστραπιαίες κινήσεις, με σκοπό να αμαυρώσει τον πεντακάθαρο άθλο της Νίκης Βόλου, η οποία παλικαρίσια πήρε το πρωτάθλημα και ανέβηκε στην Super League!
Στόχος ένας και μοναδικός: Το γόητρο του Ανδρέα Πάτση!
Από την στιγμή που η Νίκη δεν "κρατήθηκε", δεν διαλύθηκε όπως νόμιζε και προσπάθησε "φιλότιμα" ο δήμαρχος, στόχος ο πρόεδρός της, ο ισχυρός άνδρας της, η "καρδιά" της: Ο Ανδρέας Πάτσης!
Στην ουσία η προσπάθεια θα πέσει στο κενό φυσικά, όμως από την "προπαγάνδα" κάτι θα μείνει.
Έτσι δεν είναι;
Αυτό πιστεύει ο δήμαρχος, αλλά μάταια το πιστεύει...
Όλη η Ελλάδα γνωρίζει τον λόγο που ήταν προφυλακισμένος, όλη η Ελλάδα ξέρει ότι δεν είναι το μέρος του, το δημαρχείο της πόλης, αλλά κάπου αλλού!
Όλη η Ελλάδα γνωρίζει, εκτός από τους κατοίκους αυτής της παράξενης και περίεργης πόλης...

ΖΗΤΩ Η ΝΙΚΗ!!!

 

4 σχόλια :

  1. Η τελευταία σειρά όλα τα λεφτά!Πολύ λατρεία ρε παιδια στον μπέο και τον ασκοβ απο τον μισό περίπου βόλο για την οποία απορεί ολή η έλλαδα απο που προέρχεται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σκορπιε παλι χτυπησε το κεντρι σου ΜΠΡΑΒΟ
    ΜΟΝΟ ΝΙΚΗ
    ΟΛΑ ΜΠΛΕ
    ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ.........................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φίλε, δεν είναι παράξενη η πόλη, αλλά οι συνθήκες είναι τέτοιες που ευνοούν φαινόμενα τύπου Μπέου. Φαντάζομαι γνωρίζεις ότι όποιος τον πλησίασε για εργασία, του το υποσχέθηκε, τα 50άρικα στους φακέλους για τους παππούδες, που κάποιοι δεν τα πήραν είδηση και τα έριξαν στην κάλπη, τα 20αρικα στο Αλιβέρι (με τις 2πλες και 3πλες ταυτότητες) κλπ.
    Και φαντάζομαι θα θυμάσαι τους 2 Ολυμπιακούς Βόλου, όταν κάποιοι αντέδρασαν στο εγχείρημα Μπέου.
    Δεν μπορούμε να κατηγορήσουμε κάποιους γιατί αγαπούν την ομάδα τους, ακόμη και αν αυτή είναι συνώνυμη της διαφθοράς και του στημένου (και μπορώ να στο επιβεβαιώσω προσωπικά καθώς λόγω επαγγέλματος έζησα σε διάφορες πόλεις και αυτή ήταν η γνώμη όλων, μα όλων, όσων άκουγαν ότι είμαι από το Βόλο, πριν προλάβω να τους πω ότι είμαι οπαδός της Νίκης).
    Δυστυχώς θα είμαστε υποχρεωμένοι να ζήσουμε με τη χυδαιότητα Μπέου, τουλάχιστον μέχρι να τον κλείσουν μέσα, το οποίο αν και είμαι αισιόδοξος σαν άνθρωπος, δεν πιστεύω ότι θα γίνει σύντομα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΥΤΕΣ ΗΤΑΝ ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΙ ΣΠΑΣΜΟΔΙΚΕΣ ΚΥΝΗΣΕΙΣ ΤΙΣ ΚΛΙΚΑΣ ΜΠΕΟΥ-ΚΑΛΟΓΙΑΝΝΗ ΚΑΙ ΣΙΑ .ΕΙΔΙΚΑ ΟΙ ΓΕΙΤΟΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΤΙ ΣΒΗΝΟΥΝ...ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΕΞΟΝΤΟΣΟΥΝ ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑΤΙ Η ΝΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΣΘΗΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΕΣΘΗΜΑ ΔΕ ΝΙΚΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ .Η ΝΙΚΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ ΕΧΕΙ ΟΠΑΔΟΥΣ ,ΟΠΑΔΟΥΣ ΑΠΟ6-7 ΧΡΟΝΩΝ ΩΣ 90 ΧΡΟΝΩΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΠΑΘΟΛΟΓΙΚΑ ΑΡΡΩΣΤΟΙ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΕΙΤΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΕΙΤΑΙ ΟΧΙ .ΑΥΤΗ Η ΟΜΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΕΝΑΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΠΙΒΙΩΣΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 48 ΠΕΤΡΙΝΑ ΧΡΟΝΙΑ.Υ.Γ 1ΔΕ ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΚΟΥΦΑΛΑ ΝΕΚΡΟΘΑΦΤΗ ΥΓ2ΚΑΠΟΤΕ ΜΑΣ ΒΡΙΣΚΑΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΑΣ ΣΕ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕ ΘΑ ΣΑΣ ΒΡΙΣΚΟΥΜΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΤΕ...ΥΓ3 ΟΙ ΓΕΡΟΝΤΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΦΕΝΕΙΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΞΑΝΑΝΙΩΣΑΝ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή