Επικοινωνήστε μαζί μας, στείλτε μας τα άρθρα σας και ότιδήποτε θέλετε να σχολιάσουμε ή να καταγγείλετε στο email: bluewhitepassion@gmail.com

Τρίτη 1 Ιουλίου 2014

Ο Φαντενμπρόεκ βοηθός του Φλουτ!

Νίκη Βόλου: Βοηθός του Βλουτ ο Φάντενμπροκ | onsports.grΗ Νίκη ανακοίνωσε το προπονητικό τιμ που θα πλαισιώνει τον Βίλιαν Φλουτ, τον Ολλανδό τεχνικό ηγέτη της ομάδας μας.
Στο τιμ περιλαμβάνονται γνωστά ονόματα, όπως αυτό του Φαντενμπρόεκ, αλλά και του γυμναστή Έμπεν, τον οποίο γνωρίσαμε στο τεχνικό τιμ του Παναθηναϊκού.
Ο Αναστάσιος Μαυρίδης αναλαμβάνει την εκγύμναση των τερματοφυλάκων, ενώ ο Δημήτρης Μπίτης θα είναι ο βιοχημικός - εργοφυσιολόγος της ομάδας!
Όλα αυτά με τριετές πλάνο...
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

  
"Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου ανακοινώνει το τεχνικό τιμ που θα πλαισιώνει τον προπονητή της ομάδας Γουίλιαμ Βλούτ την φετινή αγωνιστική χρονιά. Συγκεκριμένα βοηθός προπονητή αναλαμβάνει ο Βέλγος Sven Vandenbroek, ο οποίος πέρυσι βρισκόταν στην ομάδα του Φωστήρα ενώ στο παρελθόν έχει συνεργαστεί με ομάδες του Βελγίου, γυμναστής της ομάδας θα είναι ο Ολλανδός Lamberdus J. Ebben ο οποίος έχει εργαστεί σε Άγιαξ και Παναθηναϊκό ενώ προπονητής τερματοφυλάκων θα είναι ο Αναστάσιος Μαυρίδης. Τέλος βιοχημικός-εργοφυσιολόγος αναλαμβάνει ο Δημήτρης Μπίτης. Η συνεργασία του τεχνικού τιμ με την ΠΑΕ Νίκη Βόλου θα είναι τριετούς διάρκειας".
Τέλος η "κυανόλευκη" ΠΑΕ ανακοίνωσε και τον νέο της Γενικό Διευθυντή, ο οποίος θα είναι ο νομικός κ. Δημήτρης Μπενάκης.
Να και η ανακοίνωση:
"Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου ανακοινώνει πως ο δικηγόρος Δημήτριος Μπενάκης, αναλαμβάνει καθήκοντα Γενικού Διευθυντή της ΠΑΕ".

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου