Επικοινωνήστε μαζί μας, στείλτε μας τα άρθρα σας και ότιδήποτε θέλετε να σχολιάσουμε ή να καταγγείλετε στο email: bluewhitepassion@gmail.com

Πέμπτη 3 Ιουλίου 2014

Συγκίνηση για τον Ανδρέα Πάτση

Στην πρωινή εκπομπή του Κωστή Μάμαλη στο Blue Star fm 105,1 μίλησε ο πρόεδρος και μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Νίκη Βόλου κ. Ανδρέας Πάτσης, βάζοντας και πάλι ορισμένα πράγματα στην θέση τους.
Αναφέρθηκε σε παίκτες που έρχονται αλλά η ΠΑΕ δεν το γνωρίζει, αναφέρθηκε στην κλήρωση του πρωταθλήματος και τα συναισθήματά του, όπως και στην έκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων της ΠΑΕ και στην επικείμενη αλλαγή ...έδρας!




"Η Νίκη αιφνιδίασε. Στο σύνολο αιφνιδιάσαμε ευχάριστα και αυτό είναι η μεγαλύτερη ικανοποίηση, ότι αναγνωρίζουν την πορεία σου, την διαδρομή σου και πιστεύω ότι οι ευχές όλων ήταν ειλικρινείς..." ήταν τα λόγια του προέδρου μας, σχετικά με την άνοδο της ομάδας μας στην μεγάλη κατηγορία του Ελληνικού ποδοσφαίρου!  
Όσο για τον μεταγραφικό σχεδιασμό... "Στη μεγάλη τους πλειοψηφία στο 90% των μεταγραφών ολοκληρώνονται. 
Ήδη ένας ξένος παίκτης που είμαστε σε διαπραγμάτευση επισκέφτηκε και την πόλη μας. Απαίτησε να δει τις εγκαταστάσεις της ομάδας, το γήπεδο, τα αποδυτήρια και θέλω να πιστεύω ότι θα έχει θετική κατάληξη το θέμα της μεταγραφής του".
Ο πρόεδρός μας αναφέρθηκε και στα κριτήρια του προπονητή μας για την ολοκλήρωση μιας μεταγραφής: "Ο προπονητής δεν βλέπει βίντεο! 
Τον ενδιαφέρει να μην έχει κάνει πολλές μετακινήσεις ομάδων ο παίκτης, να μην αλλάζει συνέχεια δηλαδή ανά εξάμηνο και αν δεν έχει παίξει σε ομάδα που να έχει απευθείας γνώση, που να μπορεί δηλαδή να πάρει πληροφορίες από ανθρώπους εκεί, δυσκολεύεται να προσεγγίσει έναν ποδοσφαιριστή. 
Δεν είναι ένας προπονητής που θα δει το youtube και λέει μου αρέσει αυτός ο παίκτης. 
Για παράδειγμα για τον Σκούρτη και τον Νικλητσιώτη πήρε τους προπονητές τους στην Ολλανδία και στη Γερμανία. 
Θέλουμε να διασφαλίσουμε όσα περισσότερα και να ελαχιστοποιήσουμε τα ατυχή γεγονότα.
Έχουν μπλοκάρει τα μέιλ μας από ονόματα ποδοσφαιριστών που στέλνουν οι μάνατζερ. Εμείς δεν απορρίπτουμε κανέναν. Κάνουμε μια έρευνα για να δούμε τι είναι αυτός ο παίκτης. 
Είναι μία ολόκληρη διαδικασία. Λόγω της αδειοδότησης γίναμε πιο επαγγελματίες και είμαστε πιο προσεκτικοί. Μέσα από τις προπονήσεις θα καταλήξει ο προπονητής στην τελική 22αδα γιατί θέλει να δουλεύει με 22 παίκτες και με δύο ενδεκάδες".
 Όσο για την μεταγραφολογία;"Όχι, κάποια ονόματα πραγματικά δεν υπάρχουν… Δεν υπάρχει π.χ. Λαμπάκης και ο Μπαξεβάνος. 
Και αυτή η ονοματολογία προβληματίζει τους φιλάθλους μας, δεν είχαν καμία επαφή ποτέ με την ομάδα. 
Ούτε καν ήταν στα ονόματα που είναι υπό εξέταση".
Ο πρόεδρός μας, αναφέρθηκε και στο εκλεκτό τεχνικό τιμ της ομάδας λέγοντας: "Η ανακοίνωση του τεχνικού μας επιτελείου μας έδειξε σοβαρότητα και κυρός. 
Ο γυμναστής που φέραμε έχει ένα τεράστιο βιογραφικό και έχει πετυχημένη θητεία στην Ελλάδα. Είναι περιζήτητος... Τον ζήτησε παράλληλα κι άλλη ομάδα που αν ειπωθεί θα προκαλέσει αίσθηση. 
Δημιουργεί μία πεποίθηση το ότι θέλουμε μια ομάδα αξιόμαχη και ανταγωνιστική δεν είναι λόγια του αέρα".
Για τους παίκτες που έχει πάρει ήδη η ομάδα τόνισε: "Οι ποδοσφαιριστές έρχονται για να αποδείξουν και να πετύχουν. Είναι παιδιά με όνειρα και φιλοδοξίες. 
Όπως ο Μουζακίτης που μίλησα μαζί του. Είναι πολύ καλοί αθλητές, παιδιά που έχουν δώσει δείγματα γραφής και από τις ομάδες τους δεν μπορούν να πάρουν αυτό που θέλουν στην παρούσα φάση. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορούν να χτίσουν μία ομάδα και να την υποστηρίξουν και για την ομάδα και για τους εαυτούς τους. Οι περισσότεροι παίκτες είναι στον Βόλο και ασχολούμαστε με διαδικαστικά θέματα για τους ποδοσφαιριστές. Το τεχνικό επιτελείο τους περνάει από συνέντευξη έναν – έναν". 
Επίσης αναφέρθηκε και στο θέμα της αλλαγής έδρας, τονίζοντας ότι η ΠΑΕ αυτή την στιγμή έχει έδρα ένα σημείο που δεν υπάρχει τίποτα!!!
"Η έδρα μας είναι στην Δημητριάδος με Χατζηαργύρη στον Βόλο..." είπε χαρακτηριστικά, ενώ κατά την διάρκεια της συνέντευξής του, δεν έκρυψε πως συγκινήθηκε ιδιαίτερα όταν είδε στην κλήρωση της Super League το έμβλημα της Νίκης Βόλου!
"Κοίταζα με ιδιαίτερη συγκίνηση το σήμα της ομάδας μας στην κλήρωση! Ήταν ένα μοναδικό συναίσθημα για μένα..." είπε ο Ανδρέας Πάτσης! 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου