Επικοινωνήστε μαζί μας, στείλτε μας τα άρθρα σας και ότιδήποτε θέλετε να σχολιάσουμε ή να καταγγείλετε στο email: bluewhitepassion@gmail.com

Τρίτη 14 Οκτωβρίου 2014

Πίστη στην ομάδα... ανακοίνωσαν οι Blue Angels

"Παρά τα τελευταία ανεπιτυχή αποτελέσματα της ομάδας μας, η πίστη μας για την ομάδα και το πάθος μας γι’ αυτή δεν κάμφθηκε με τίποτα. 
Δεν πρόκειται να εγκαταλείψουμε την προσπάθεια και θα την στηρίξουμε μέχρι τέλους με όποιο κόστος. 
ΝΙΚΗ ήμασταν στα δύσκολα και στα εύκολα και το έχουμε αποδείξει σαν σύνδεσμος.

Πρέπει να αφήσουμε στην άκρια τις όποιες κόντρες και τους ενδοιασμούς μας για την ομάδα, γιατί μόνο καλό δεν κάνουν σε αυτή. Λάθη από πλευράς διοίκησης σίγουρα έχουν γίνει και δεν τα παραβλέπουμε, αλλά αγαπάμε την ομάδα παθολογικά και θα τη στηρίξουμε ακόμα και με τα λάθη της. Καθήκον όλων μας είναι να βρεθούμε αυτό το Σάββατο στο Πανθεσσαλικό να το γεμίσουμε επιτέλους και να το κάνουμε έδρα. Το Σάββατο πρέπει τη νίκη να την πάρει ο κόσμος πριν ξεκινήσει ο αγώνας, χωρίς γκρίνια από την κερκίδα αλλά με φωνή δίπλα στην ομάδα.
Θα θέλαμε τέλος να αναφερθούμε και σε κάποιους διπρόσωπους φιλάθλους της ομάδας μας που μας έχουν προβληματίσει. Το μόνο που ξέρουν να κάνουν αυτοί είναι να σπέρνουν διχόνοια μεταξύ των φιλάθλων μας και να δημιουργούν εντάσεις και προβλήματα. Αυτό που μας έχει όμως εξοργίσει με αυτά τα άτομα είναι ότι προσπαθούν να δημιουργήσουν και πρόβλημα στο σύνδεσμο μας. Αλλά να ξέρουν καλά αυτοί και οι αυλικοί τους ότι εάν συνεχιστεί αυτό στην επόμενη μας ανακοίνωση μας θα μιλήσουμε με ονόματα και αποδείξεις…
Στο παρελθόν μας δείχνατε με το χέρι και μας αποκαλούσατε «τα κακά παιδιά», αυτά «τα κακά παιδιά» όμως δεν υπήρξαν ποτέ «κλέφτες». Να φοβάστε να μη μιλήσουν για εσάς γιατί τότε θα ψάχνετε να κρυφτείτε. Υ.Γ. Καλούμε όλα τα μέλη μας να βρίσκονται το Σάββατο στης 15:00 στο πέταλο του Πανθεσσαλικού από νωρίς, για τη σωστή οργάνωση της κερκίδας". 
BLUE ANGELS 1994 ΘΥΡΑ 3.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου