Επικοινωνήστε μαζί μας, στείλτε μας τα άρθρα σας και ότιδήποτε θέλετε να σχολιάσουμε ή να καταγγείλετε στο email: bluewhitepassion@gmail.com

Δευτέρα 3 Νοεμβρίου 2014

Κερδίζει το κοινό της!

Το παιχνίδι με την Κασσιόπη ήταν κρίσιμο, όσο και δύσκολο...
Πάρα πολύ δύσκολο γα την ομάδα μας, μετά τα νωπά γεγονότα της περασμένης Πέμπτης στο παιχνίδι κυπέλλου που δεν έγινε ποτέ!
Πολλοί πίστευαν πως η ατμόσφαιρα θα μύριζε μπαρούτι, άλλοι πάλι ότι η καταρρακωμένη ψυχολογικά Νίκη, θα έχανε με κατεβασμένα χέρια..



Ούτε το ένα έγινε, ούτε το άλλο, αντίθετα οι ηρωικοί φίλοι της ομάδας μας, που πήγαν στο Πανθεσσαλικό, είδαν μία Νίκη που πάλεψε κι έδωσε τα πάντα για να πάρει τους τρεις βαθμούς!
Μάλιστα στο 80΄ ο Τζιώρας φάνηκε να ανατράπηκε μέσα στην περιοχή των φιλοξενουμένων, με τον διαιτητή Τοπούζη να δείχνει κάρτα στον επιθετικό μας για... θέατρο.
Το παιχνίδι είχε λίγες συγκινήσεις, οι δύο ομάδες παρουσιάστηκαν ιδιαίτερα "σφικτές" και φάνηκε πως δεν ήθελαν να χάσουν.
Η Νίκη πάντως, ιδιαίτερα στο β΄ μέρος, μόχθησε πολύ για να πάρει το τρίποντο, όμως δεν τα κατάφερε.
Σαφώς η ομάδα μας παρουσιάστηκε βελτιωμένη, κάτι λείπει όμως στο δημιουργικό της κομμάτι.
Φιλότιμη η ομάδα, μαχητική, με πάθος και θέληση, γι΄ αυτό και ο κόσμος της την χειροκρότησε, παρά την ισοπαλία.
Περιθώρια βελτίωσης υπάρχουν, όπως όμως και τρανταχτές αδυναμίες!
Η Νίκη θα παλέψει, θα πάρει και τα αποτελέσματα που θέλει και χρειάζεται, αφού δείχνει πως αρχίζει και μαθαίνει την κατηγορία!
Συνθέσεις
Νίκη Β.: Ταΐρης, Μαρινάκης, Τσουκάνης, Καρασαλίδης, Ίβενς, Μαχλελής, Λάουξ, Κυζιρίδης (88' Κορέτα), Κοτσαρίδης (72' Σταμπολζίεφ), Σκούρτης (79' Νικλητσιώτης), Τζιώρας.
Α.Ο.Κ Κέρκυρα: Σέτκους, Μαραγκός, Βενέτης, Ζορμπάς , Γκόμες, Καρντόσο (60' Ανδρεόπουλος), Μαρκόφσκι, Χαβίτο, Ομπράντοβιτς (54' Γκόντος), Ντιμιτρόφσκι, Κανακούδης (76' Ντιόγκο).

Κίτρινες: Κοτσαρίδης, Μαρινάκης, Λάουξ, Τζιώρας, Κανακούδης, Ζορμπάς, Μαραγκός

Διαιτητής: Τοπούζης Ι. (Θράκης)
Βοηθοί: Τσολάκης Στ. (Αθηνών), Παστρωμάς Νεκτ. (Δυτ Αττικής)
4ος: Λιαχούδης Γεώρ. (Μακεδονίας)
Παρατηρητής: Βέλλιος Αθ. (Ξάνθης)

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου