Επικοινωνήστε μαζί μας, στείλτε μας τα άρθρα σας και ότιδήποτε θέλετε να σχολιάσουμε ή να καταγγείλετε στο email: bluewhitepassion@gmail.com

Πέμπτη 30 Αυγούστου 2012

ΠΟΙΟΣ ΗΡΑΚΛΗΣ, ΠΟΙΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ;;;

Κάποια στιγμή τα πράγματα θα πρέπει να ξεκαθαρίσουν και κάποιοι να τα πουν έτσι όπως είναι, με την πάσα αλήθεια!
Εμείς εδώ τα γράφουμε, εσείς τα διαβάζεται, αλλά δυστυχώς από μόνοι μας δεν μπορούμε να κάνουμε το παραμικρό, δεν μπορούμε να δώσουμε την παραμικρή λύση στο όλο θέμα.
Ποιο θέμα; Μα αυτό της "αποκατάστασης" του "Ηρακλή", του ΑΣΚ Ολυμπιακός και της Καβάλας που δεν ξέρω αν "καίγεται" για την συμμετοχή της στην Β' Εθνική κατηγορία.
Από σήμερα Πέμπτη 30 Αυγούστου, επιτέλους βρέθηκε και κάποιος να πει τα πράγματα με το όνομά τους!

Και αυτός δεν είναι άλλος από τον Ανδρέα Πάτση, τον πρόεδρο και μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ Νίκης Βόλου, που ήταν ξεκάθαρος: "Να τελειώσει το θέμα, δεν μπορεί να συνεχίσουμε έτσι..." είπε ο πρόεδρος της "κυανόλευκης" ΠΑΕ, που στην σημερινή έκτακτη Γενική Συνέλευση της ΕΠΑΕ, ήθελε να βάλει ένα τέλος στην φαρσοκωμωδία με την δήθεν αποκατάσταση των ΑΣΚΟ, Ηρακλή (;;;) και Καβάλας.
Μάλιστα ο υποτιθέμενος "Ηρακλής" ματαίωσε το φιλικό της Κυριακής, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τη θέση που πήρε ο κ. Πάτσης!
Κάτι για 104 χρόνια ιστορίας έκανε λόγο η λυτή και ...αστεία ανακοίνωση του "Ηρακλή"... Τώρα αν οι Πόντιοι Κατερίνης έχουν 104 χρόνια ιστορίας εγώ δεν το ξέρω, αυτό που ξέρω είναι ότι στην χώρα που ζούμε, τα έχουμε δει όλα!!!
Τον Ολυμπιακό Βόλου να παίζει υπό την αιγίδα της Κασσάνδρας, την Δόξα Δράμας να ανεβαίνει Α' Εθνική με το ΑΦΜ του Ολυμπιακού Βόλου, τον Ηρακλή να θέλει να ανέβει με τις πλάτες των Ποντίων Κατερίνης και άλλες παρόμοιες ιστορίες!
Αυτά βέβαια είναι τα τελευταία κρούσματα της γελοιότητας που επικρατεί στον χώρο του Ελληνικού ποδοσφαίρου, το οποίο φυσικά και αποτελεί μέρος της κοινωνίας μας...
Αν ψάξουμε για νομιμότητα, δεν υπάρχει η παραμικρή...
'Οσο για την περιβόητη "αποκατάσταση", αυτή κι αν είναι για γέλια!
Για ποια "αποκατάσταση" και για ποιες "αδικημένες" ΠΑΕ κάνουν λόγο; Θα τρελαθούμε;
Ποιος είναι ο "αδικημένος"; Ο ΑΣΚ Ολυμπιακός που προήλθε μέσα από τα "στημένα" του Αχιλλέα;
Μην ξεχνάμε ότι η ομάδα αυτή ήταν προϊόν οικονομικού εγκλήματος...
Ποια ήταν "αδικημένη", η Καβάλα του Μάκη μήπως που ακόμα είναι "μέσα", παρέα με τον γιο του;
Ή μήπως ήταν "καθαρός" ο Ηρακλής, που έπαιζε με πλαστή ενημερότητα;
Έλεος ρε παιδιά, φτάνει πια...
Αντί να υποβιβάσουν και τον ΟΦΗ που και αυτός πέρσι έπαιζε χωρίς πιστοποιητικό, οι πολιτικοί μας, γιατί οι πολιτικοί μας έφεραν στην επιφάνεια το όλο ζήτημα, θέλουν να "ζωντανέψουν" τα φαντάσματα του παρελθόντος. Φτάνει πια η κοροϊδία κύριοι!
Αρκετά βασανίσατε το Ελληνικό ποδόσφαιρο, μακριά απ' αυτό!!!
Α... μακριά και από τον Ανδρέα Πάτση, τον άνθρωπο που μπήκε στο ποδόσφαιρο για να ταρακουνήσει τα νερά!!!
Υποψηφιότητα για την προεδρία της ΕΠΑΕ έβαλε ο πρόεδρός μας, δείχνοντας πως όλος ο χώρος δεν είναι βρόμικος σαν τα μούτρα τους...
Όλοι λοιπόν δίπλα στην oμάδα, κοντά στον πρόεδρο, τέλος η γκρίνια και η κακομοιριά και πάμε για άλλα!!!
Τα καλύτερα έρχονται, ίσος μία νέα μεταγραφική βόμβα, όχι ότι την έχουμε ανάγκη κι 'όλας!!!
Νικάρα μου είσαι τρέλα!!!



1 σχόλιο :

  1. Μαγκες οι ποντιακληδες εχουν ξεκινησει κοντρα με τον προεδρο μας και την ομαδα μας.
    Τους ειχαν φλομωσει στο ψεμμα οι προηγουμενες διοικησεις,τους φτασαν ως εδω και αντι να τα εχουν με αυτους μιξοκλαινε δεξια και αριστερα βλεποντας αορατους εχθρους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή