Επικοινωνήστε μαζί μας, στείλτε μας τα άρθρα σας και ότιδήποτε θέλετε να σχολιάσουμε ή να καταγγείλετε στο email: bluewhitepassion@gmail.com

Πέμπτη 2 Αυγούστου 2012

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΗΣ Α. ΘΑΝΑΣΟΥΛΗ (ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΠΑΕ) ΣΤΟ GRBASKET.GR

Το τελευταίο διάστημα υπήρξε μια αναζωπύρωση του …μίσους που υποβόσκει χρόνια τώρα μεταξύ Νίκης Βόλου και Ολυμπιακού Βόλου και με κεντρικό θέμα την ανακοίνωση της πρόσληψης στο γραφείο τύπου της ΠΑΕ Νίκης Βόλου της δημιοσιογράφου αλλά και για πολλά χρόνια αρχηγού του Ολυμπιακού Βόλου στο γυναικείο μπάσκετ Αγγέλας Θανασούλη .
Η 33χρονη φόργουορντ εργάζεται χρόνια τώρα σαν δημοσιογράφος στην μαγνησιακή πρωτεύουσα αλλά πρόβλημα δεν είχε υπάρξει , μέχρι τουλάχιστον την αποδοχή από μέρους της του γραφείου τύπου της ΠΑΕ Νίκης . Η αντίδραση των οπαδών του Ολυμπιακού ήταν μάλλον εκρηκτική και σε ανακοίνωσή τους οι “Austrian Boys” η μερίδα των οργανωμένων οπαδών του Ολυμπιακού αναφέρουν σκληρούς χαρακτηρισμούς για την αθλήτρια που ξεφεύγουν του μέτρου . Αντίθετα οι οπαδοί της Νίκης λες και πήραν λάφυρο, εκφράζουν εκδηλώσεις λατρείας προς την Θανασούλη και την συγχαίρουν για την απόφασή της .
Η ίδια εξηγεί: «Είμαι από 17 χρόνων στον Ολυμπιακό και τίμησα την φανέλα σε δύσκολες στιγμές και πιστέψτε με δεν ήταν λίγες . Όμως ήρθε η στιγμή να κοιτάξω και εγώ, τι με συνέφερε στον επαγγελματικό τομέα και είπα το ναι στην ΠΑΕ Νίκη . ¨Εκανα χρόνια το ρεπορτάζ της Νίκης Βόλου αλλά η ανάληψη του γραφείου τύπου ήταν για κάποιους εχθρική ενέργεια . Ήταν απλά μια πρόταση επαγγελματική και την αποδέχθηκα . Δεν μετανοιώνω για την ενέργειά μου αυτή και νομίζω ότι όλοι οι υγιώς σκεπτόμενοι φίλαθλοι κατανόησαν πλήρως τα κίνητρά μου. Ήξερα ότι θα αντιμετωπίσω προβλήματα από το πρώτο μισάωρο αλλά εδώ είναι το μέλλον μου και η τσέπη μου και η ζωή μου και με αυτά δεν παίζει κανείς . Πρόσφερα τα πάντα αυτά τα 16 χρόνια στον Ολυμπιακό και θέλω να συνεχίσω να το κάνω και φέτος που η ομάδα ανέβηκε στην Α1 . 
Μερικοί βλέπουν τον αθλητισμό σαν πόλεμο και δεν είναι κάτι τέτοιο . Η διοικούσα επιτροπή του Ολυμπιακού Βόλου στο μπάσκετ ευτυχώς δεν με βλέπει όπως κάποιοι άλλοι σαν αντιολυμπιακό στοιχείο που πρέπει άμεσα να απομακρυνθώ . Θα μιλήσω μαζί τους εγώ και κάποιες άλλες αθλήτριες και μακάρι να βρεθεί η χρυσή τομή για να μείνω που είναι κάτι που επιθυμώ ανεξάρτητα από τα όσα έζησα τελευταία και συνεχίζω να βλέπω μέσα από τα μπλογκς .Δεν ήταν στις προθέσεις μου ότι συνέβη αλλά έπρεπε να κοιτάξω και εγώ την δουλειά μου , γιατί το γυναικείο μπάσκετ δεν είναι δουλειά. »
πηγή: http://www.grbasket.gr

6 σχόλια :

  1. Θανασούλη τώρα θα καταλάβεις τι θα πει οικογένεια και ομάδα. Καλά έκανες και ήρθες στη Νίκη και καλά κάνεις και πονάς την Ομάδα που τόσα χρόνια είσαι μέλος, αλλά να ξέρεις μήπως με τέτοιες αντιδράσεις από τους οπαδούς της, μήπως λέω εγώ τους έδωσες πολλά;

    Καλή δουλειά στην ομάδα μας να έχεις,γιατί πάντα τη Νίκη την χτυπάν από παντού και ιδιαίτερα τα ανεξάρτητα ΜΜΕ.
    ΝΙΚΗ=ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ξεκαλαβησε το καλαμι θανασουλη!!!!!η πορτα εξοδου ειναι κοντα και κρινομαστε ολοι απο αυτα που λεμε και κανουμε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. vlakeies einai ayta.h thanasouli parakalaei ton olympiako na meinei eleytheri gia na erthei sth niki. kai oxi mono apo fetos.i tha paiksei sti niki i den tha paiksei poythena ston olympiako den paizei. tin alli evdomada exei rantevou gia na apodesmeytei apo tin kassandra.ksekollate.olo malakies grafoun kai parerminevoyn dilwseis.niki einai apo mikri poy pigainame sxolio mazi

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. συμφωνω με τον φιλο 3.42.......Η ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΝΙΚΗ ΗΤΑΝ ΝΙΚΗ ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΙ ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΠΑΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΠΩΣ!!!!
    καλη επιτυχια και ναναι δυνατη με υγεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Λάθος φανέλα φόρεσες...
    Μήπως δεν σε έβριζαν όταν πρωτοήρθε ο Μπέος απο τα φόρουμ? Ξέχασες?

    Καλύτερα να έπαιζες για την λάρισα.

    ετσι κι αλλιώς όταν απο Άρτεμη έγινε ΑΣΚ, είχες την ευκαιρία να αποχωρήσεις.
    Το πάθημα, μάθημα. Οχι μόνο για σένα αλλά και για όποιον από δω και πέρα αποπειραθεί την αλλοτρίωση....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΚΑΙ Η ΠΙΤΤΑ ΑΦΑΓΩΤΗ ΚΑΙ Ο ΣΚΥΛΟΣ ΧΟΡΤΑΤΟΣ!!! Ε, ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ ΕΤΣΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ, ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ Η ΝΙΚΗ ΠΛΗΡΩΝΕΙ, ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΘΑ ΤΡΕΧΟΥΝ. ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ;;;; ΜΗΠΩΣ ΣΤΟΝ ΑΧΙΛΛΕΑ;;;; ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή