Επικοινωνήστε μαζί μας, στείλτε μας τα άρθρα σας και ότιδήποτε θέλετε να σχολιάσουμε ή να καταγγείλετε στο email: bluewhitepassion@gmail.com

Σάββατο 2 Φεβρουαρίου 2013

Δεν τα κατάφερε η Νίκη Βόλου απέναντι στην Αργώ (Φωτορεπορτάζ)

Η Νίκη Βόλου δεν ήταν καλά προετοιμασμένη και προδόθηκε από την πολύ κακή άμυνα της στα 2 πρώτα σετ του αγώνα. Σε ένα κλειστό παρουσία αρκετού κόσμου για αγώνα βόλεϊ και οργανωμένων, η ομάδα δεν τα κατάφερε και έχασε με 2-3 σετ από την Αργώ.
Το πρώτο σετ ήταν συγκλονιστικό και τελικά κρίθηκε στις λεπτομέρειες με την Αργώ να το κερδίζει με
28-30. Στο δεύτερο σετ η ομάδα της Νίκης Βόλου συνέχισε την κακή αμυντική της λειτουργία και το έχασε φυσιολογικά με 18-25. Από το τρίτο σετ και μετά η ομάδα ανέβασε στροφές και έπαιξε καταπληκτικό βόλεϊ με την αντίπαλη ομάδα να μη μπορεί να αντιδράσει σε κανένα σημείο του αγώνα, όπως και στο τέταρτο σετ. Παίζοντας καταπληκτικά στην επίθεση και βελτιώνοντας κατά πολύ την άμυνα της, κέρδισε τα 2 σετ με 25-13 και 25-15 και ισοφάρισε σε 2-2 στα σετ και έστειλε το παιχνίδι στο τάι μπρέικ. Εκεί η Αργώ ήταν πιο ψύχραιμη και πιο έμπειρη και πήρε το σετ με 5-15 και μαζί και το παιχνίδι με 2-3 σετ, εκμεταλλευόμενη τα πολλά λάθη στην άμυνα και κυρίως στην υποδοχή.




Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου