Επικοινωνήστε μαζί μας, στείλτε μας τα άρθρα σας και ότιδήποτε θέλετε να σχολιάσουμε ή να καταγγείλετε στο email: bluewhitepassion@gmail.com

Τρίτη 23 Ιουλίου 2013

Π. Τζαναβάρας: "Εκπληκτική υποδοχή"

Εντυπωσιασμένος εμφανίστηκε σε δηλώσεις του ο νέος τεχνικός της Νίκης Παναγιώτης Τζαναβάρας, από την παρουσία του κόσμου στη πρώτη συγκέντρωση της ομάδας μας. 
Δηλώσεις όμως έκαναν και τα δύο νέα μεταγραφικά αποκτήματά μας, οι Ίβαν Γέσιτς και Δημοσθένης Μανουσάκης... Αναλυτικά:

Παναγιώτης Τζαναβάρας: «Εκπληκτική υποδοχή. Μείναμε άναυδοι, ευχαριστούμε πολύ τον κόσμο. Με την εντυπωσιακή του παρουσία, δείχνει τη μεγάλη του αγάπη για την ομάδα. Εμείς από την πλευρά μας θα κάνουμε ότι καλύτερο για να ευχαριστήσουμε όχι μόνο τον κόσμο αλλά και τον πρόεδρο που προσπαθεί πολύ προκειμένου να χτιστεί μια ομάδα με γερές βάσεις. Είμαστε νέα ομάδα και χρειαζόμαστε σκληρή δουλειά για να πετύχουμε τους στόχους μας. Δεν θέλω να πω πολλές κουβέντες. Χρειάζεται δουλειά και πειθαρχία για να φτιάξουμε ένα δυνατό σύνολο που θα ξέρουμε τι θα ζητάει μέσα στο γήπεδο τόσο στην άμυνα όσο και στην επίθεση.
Για τις μεταγραφές: "Νομίζω πως θα πάρουμε ακόμη 3-4 παίκτες σε όλες τις θέσεις. Απ' ότι βλέπετε έχουμε αποκτήσει καλούς και έμπειρους παίκτες αλλά και νέους και ταλαντούχους, κάτι που συνηγορεί πως θα δουλέψουμε με ένα κράμα νέων παικτών και μέσα από αυτό θα βγάλουμε μια πάρα πολύ καλή ομάδα».

Ίβαν Γέσιτς: «Η Νίκη είναι μια πολύ μεγάλη ομάδα. Αυτό είναι κάτι που το ήξερα και πριν αλλά το είδα και σήμερα. Νομίζω πως όλοι ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε τη φετινή χρονιά. Δικό μας χρέος είναι να δουλεύουμε πολύ και να συνεχίσουμε από εκεί που σταμάτησε πέρυσι η ομάδα, πάντα με σκληρή δουλειά. Πέρυσι η ομάδα παρότι ήταν μια από τις καλύτερες της κατηγορίας, στάθηκε άτυχη γι’ αυτό δεν ανέβηκε. Έχει εκπληκτικό κόσμο και νομίζω πως έπρεπε να βγει κατηγορία. Αν είναι δίπλα μας ο κόσμος δεν φοβάμαι τίποτα».

Δημοσθένης Μανουσάκης: «Ήρθα σε μια ομάδα που έχει μεγάλη ιστορία, έχει λαό και έχει μεγάλους στόχους. Επιλεχθήκαμε όλοι μας για να καταφέρουμε τους στόχους που έχει βάλει η διοίκηση. Ελπίζουμε με τη βοήθεια του κόσμου που είναι υπέροχος και φάνηκε από την πρώτη μέρα, να καταφέρουμε το στόχο που έχει τεθεί.
Για το λόγο που επέλεξε τη Νίκη: «Είναι μια ομάδα με στόχους πρωταγωνιστικούς και έχω μάθει στη ζωή μου να κάνω πρωταθλητισμό».
 πηγή: ΠΑΕ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου