Επικοινωνήστε μαζί μας, στείλτε μας τα άρθρα σας και ότιδήποτε θέλετε να σχολιάσουμε ή να καταγγείλετε στο email: bluewhitepassion@gmail.com

Τρίτη 23 Ιουλίου 2013

Εντυπωσιακή "πρώτη" της Νίκης στο Πανθεσσαλικό

Μέσα σε κλίμα ενθουσιασμού πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα η πρώτη συγκέντρωση της Νίκης στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, ενόψει της ερχόμενης περιόδου. Υπό τις επευφημίες και τα χειροκροτήματα χιλιάδων οπαδών των «κυανολεύκων», παρουσιάστηκε η νέα ομάδα της Νίκης για τη σεζόν 2013-2014.
Στην «πρώτη» της Νίκης το παρών έδωσε ο Πρόεδρος της ομάδας Ανδρέας Πάτσης, σύσσωμο το Δ.Σ, ο προπονητής της ομάδας Παναγιώτης Τζαναβάρας, ο βοηθός προπονητή Γιώργος Κουδούνης και ο προπονητής τερματοφυλάκων Γιάννης Ζαλαώρας. Επίσης το παρών έδωσαν οι παίκτες που παρέμειναν από την περυσινή χρονιά, Αναστάσιος Καρακούτσης, Θοδωρής Παπαδόπουλος, Χρήστος Τζιώρας, Αντώνης Πιτταράς, Σωτήρης Χάμος, Άγγελος Αργύρης και Κώστας Γεωργατζής και φυσικά τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα, Μανώλης Αποστολίδης, Αλεξάντερ Βασίλιεβιτς, Δημήτρης Ζουλιώτης, Θανάσης Ρεπέτσας, Γιάννης Γκούμας, Μιγκέλ Μασάνα, Δήμος Μανουσάκης, Αλφόνσο Ριβέρα, Ιβάν Γέσιτς, Νιέγκος Γκολότσεβατς, Θωμάς Τσίτας, Νίκος Αναστασόπουλος, Πάρις Μπακάλης, Αλέξανδρος Μπιτσάκος, Κώστας Χαρτσιάς, Γιάννης Κορέτα και Βασίλης Πατσατζόγλου.
Μετά τον καθιερωμένο αγιασμό, οι παίκτες προπονήθηκαν υπό τις οδηγίες του νέου τεχνικού της ομάδας Παναγιώτης Τζαναβάρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου