Επικοινωνήστε μαζί μας, στείλτε μας τα άρθρα σας και ότιδήποτε θέλετε να σχολιάσουμε ή να καταγγείλετε στο email: bluewhitepassion@gmail.com

Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2013

Ενισχυμένη η ομάδα πόλο της Νίκης Βόλου για την παραμονή

Ο Ζήσης Δελακάς.
Η παραμονή στην Α2 κατηγορία είναι ο στόχος της ομάδας πόλο της Νίκης, η οποία φέτος θα κληθεί να αναμετρηθεί με ορισμένες παραδοσιακές δυνάμεις στο άθλημα.
Η διοίκηση της Ερασιτεχνικής φρόντισε να ενισχύσει την ομάδα στο μέτρο του δυνατού, προχωρώντας στη συμφωνία με έξι πολίστες που είναι οι: Ζήσης Δελακάς, Γιάννης Αποσκίτης, Χρυσόστομος Δανιήλ, Φώτης Σταθόπουλος, Νίκος Ιωάννου και Νίκος Αθανασιάδης.


Ο 30χρονος Δελακάς είναι ένας πολυσύνθετος παίκτης. Μπορεί να αγωνιστεί τόσο στην περιφέρεια, όσο και στα δύο μέτρα, ανάλογα τις ανάγκες κάθε αναμέτρησης. Είναι γνωστός στους φιλάθλους του Βόλου, καθώς έπαιξε στον Ο.Υ.Κ.Β. τη σεζόν 2006-07 πετυχαίνοντας 36 γκολ σε 22 ματς, αλλά και πέρυσι όπου σημείωσε 21 τέρματα σε 16 παιχνίδια. Ενδιάμεσα φόρεσε το σκουφάκι των Ν.Ο. Σύρου, Ν.Ο. Αργοστολίου και Ηλυσιακού.
Ένας ακόμη ικανός πολίστας είναι ο Αποσκίτης. Ο 26χρονος αθλητής αγωνίζεται ως αμυντικός. Επί σειρά ετών ανήκε στο δυναμικό του Ν.Ο. Πατρών, ενώ πέρυσι ενίσχυσε την Κέρκυρα στην Α1 κατηγορία.
Ο Δανιήλ είναι περιφερειακός. Κατάγεται από την Καρδίτσα και ξεκίνησε το πόλο από τον τοπικό Κολυμβητικό Όμιλο, ενώ την περασμένη περίοδο έπαιξε στο πρωτάθλημα της Β' Εθνικής για λογαριασμό του ΟΕΑ/ΝΑΒ. Περιφερειακός είναι και ο Ιωάννου που ήλθε στη Νίκη με υποσχετική από τον Ο.Υ.Κ.Β., ενώ ως αμυντικός αγωνίζεται ο Αθανασιάδης που αποκτήθηκε από τον ΝΟΒΑ. Τέλος, ο Σταθόπουλος είναι τερματοφύλακας. Ξεκίνησε από τον ΝΟΒΑ και τα τελευταία χρόνια ανήκε στο δυναμικό του Εθνικού Πειραιώς.
Στη Νίκη παρέμειναν και οι περισσότεροι από τους παίκτες από το περσινό ρόστερ, ήτοι οι: Αλέξανδρος Μητρούσης, Δημήτρης Μπατζιάκας (τερματοφύλακες), Σπύρος Τζαμτζής, Στέφανος Ξυφώλης, Γιάννης Μπλάνας (αμυντικοί), Γιώργος Καρκαλιάνης, Παναγιώτης Κουρτίδης, Ιάσων Λέτσιος, Γιάννης Μάκος, Λευτέρης Μαυρατζώτου, Λευτέρης Παρασκευάς, Βασίλης Παρασκευάς (περιφερειακοί), Ανδρέας Ευαγγελινός (φουνταριστός). Επίσης, με την ομάδα προπονούνται και ορισμένοι «πιτσιρικάδες» 13-15 ετών και συγκεκριμένα οι Τσαβακατόπουλος, Κανάκης, Γλούμης και Καραγκούνης.
Στον αντίποδα υπάρχουν και απώλειες. Σημαντικότερη αυτή του Κώστα Αντίοχου μια και ο 36χρονος φουνταριστός θα παίξει φέτος στη Ν.Ε. Πατρών. Το κενό του θα καλυφθεί εκ των έσω, τόσο από τον μοναδικό κλασικό φουνταριστό της ομάδας, τον Ανδρέα Ευαγγελινό, όσο και από τους Δελακά, Αποσκίτη και Τζαμτζή που περιστασιακά μπορούν να βοηθήσουν στη θέση αυτή.
Επίσης, φέτος αναμένεται να μην αγωνιστεί ο Δημήτρης Μπλάνας, μια και θα αφοσιωθεί στα καθήκοντα του προπονητή της ομάδας. Το ίδιο ισχύει και για τον Κώστα Σκοτεινιώτη, τον επί σειρά ετών αρχηγό της Νίκης, που πλέον θα προσφέρει υπηρεσίες από άλλο πόστο και συγκεκριμένα από αυτό του γενικού αρχηγού. Τέλος, παρελθόν αποτελεί και ο Θανάσης Κίτσιος, που είναι προπονητής στο Περιστέρι.

Πηγή: Εφημερίδα «Η Θεσσαλία»

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου