Επικοινωνήστε μαζί μας, στείλτε μας τα άρθρα σας και ότιδήποτε θέλετε να σχολιάσουμε ή να καταγγείλετε στο email: bluewhitepassion@gmail.com

Τρίτη 15 Απριλίου 2014

Ανδρέας Πάτσης: "Χειρούργος ο Αρετόπουλος..."

Ο Ανδρέας Πάτσης μίλησε για τα επεισόδια στο ντέρμπι του Ολυμπιακού Βόλου με τη Νίκη.

Ο μεγαλομέτοχος της Νίκης χαρακτήρισε «χειρουργό» τον διαιτητή Αρετόπουλο, ενώ αποκάλυψε ότι όταν ο Άρης Σοϊλέδης τού έδειξε μια πέτρα που είχε πέσει στον αγωνιστικό χώρο, αυτός του απάντησε: «Προχώρα, προχώρα...».


Ο Ανδρέας Πάτσης παρενέβη στην τηλεοπτική εκπομπή ΔΙΚΗ, λέγοντας: «Ο διαιτητής δεν είναι ότι δεν έφυγε να πάει στη φυσούνα, είναι ότι καλούσε τους παίκτες, ενώ τα επεισόδια ήταν σε εξέλιξη, να ξαναβγούν στον αγωνιστικό χώρο. Και μάλιστα έστελνε μηνύματα και μέσω του 4ου και μέσω του παρατηρητή: «Βγείτε, ένα λεπτό θα κρατήσω τον αγώνα. Ίσα ίσα να σφυρίξω για να μην διακοπεί». Οι παίκτες μας για να μη δώσουν συνέχεια, μέσω του γενικού αρχηγού, ξαναβγήκαν στον αγωνιστικό χώρο, και βέβαια ο αγώνας κράτησε οκτώ με δέκα λεπτά ακόμα. Ο κ. Αρετόπουλος πρέπει να είναι γιατρός, φαντάζομαι, στο επάγγελμα. Νομίζω έχει ειδικότητα χειρουργού. Είναι εκπληκτικός πραγματικά».

Τη στιγμή που μιλούσε ο Πάτσης παιζόταν σε βίντεο τα επεισόδια στο ΕΑΚ, με τον μεγαλομέτοχο της Νίκης να αναφέρει: «Αυτός ο κύριος με το καφέ είναι πρώην παράγοντας της Γλυφάδας. Όταν έφυγε ο κ. Ρέστης φαίνεται πως βρήκε θαλπωρή σε άλλες αγκαλιές στον Βόλο». Κατέληξε λέγοντας για τα επεισόδια: «Υπάρχουν κάποιες φωτογραφίες και κάποια στιγμιότυπα, που πέφτουν κάποιες φωτοβολίδες και καπνογόνα. Έχουμε παίκτη της Νίκης πεσμένο στον αγωνιστικό χώρο με καπνογόνο δίπλα του, έχουμε τον Σοϊλέδη που έδειξε μια πέτρα στον διαιτητή, ο οποίος του είπε «προχώρα, προχώρα».

Γνωρίζαμε ότι θα υπάρξει μια προσπάθεια με οποιονδήποτε τρόπο να υπάρξει διαφορετικό αποτέλεσμα από αυτό που ήρθε. Βλέποντας ότι τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως τα είχαν σχεδιάσει, δημιουργήθηκε μια κατάσταση Eldorado, με τη συνδρομή βεβαίως του διαιτητή και των αστυνομικών δυνάμεων».

1 σχόλιο :

  1. ΤΙ ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΕΓΡΑΨΕ ΣΤΟ Φ-Α Ο ΑΡΕΤΟΠΟΥΛΟΣ?
    ΜΥΣΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ? ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ?
    ΚΛΗΘΗΚΕ Ο ΑΣΚ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή