Επικοινωνήστε μαζί μας, στείλτε μας τα άρθρα σας και ότιδήποτε θέλετε να σχολιάσουμε ή να καταγγείλετε στο email: bluewhitepassion@gmail.com

Τρίτη 3 Ιουνίου 2014

Καμμία ανησυχία από την Νίκη

Πριν από λίγο έγινε γνωστό, πως η Football League, δεν επικύρωσε την τελική βαθμολογία των play off αφού ήρθε φάκελος από την ΕΠΟ, στον οποίο η UEFA χαρακτηρίζει "ύποπτο" το παιχνίδι της ομάδας μας στα Ψαχνά!
Έτσι η επικύρωση της τελικής βαθμολογίας πήρε αναβολή μέχρις ότου παρθεί η απόφαση για το ματς των Ψαχνών.
Το πρωτοβάθμιο πειθαρχικό όργανο θα καλέσει αυτή την Πέμπτη (05/06) τα Ψαχνά και την Νίκη σε απολογία.
Μέχρις ότου τελεσιδικήσει  η υπόθεση, η διοργανώτρια αρχή δεν μπορεί να επικυρώσει την βαθμολογία.
Μοιραία πάει πίσω και το μπαράζ ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την Ξάνθη, το οποίο πιθανολογείται να διεξαχθεί στις 15 Ιουνίου.
Στην Νίκη δεν ανησυχούν, αφού  δεν υπάρχει το παραμικρό παρασκήνιο πίσω από το συγκεκριμένο παιχνίδι.
Εξ΄ άλλου το θέμα είναι καθαρά τυπικό, αφού όλα τα παιχνίδια που θεωρούνται από την UEFA "ύποπτα για χειραγώγηση", ο αθλητικός δικαστής έχει αθωώσει όλους τους εμπλεκόμενους.
Μένει να μάθουμε το παρασκήνιο της όλης ιστορίας, αφού ο πρόεδρος της λίγκας Σπύρος Καλογιάννης, μετά από διαβουλεύσεις μιας και πλέον ώρας με το νομικό επιτελείο του, αποφάσισε την αναβολή της επικύρωσης της βαθμολογίας.
Κάποιοι κάνουν λόγο για "τρικλοποδιά" που στόχο έχει αποκλειστικά το γόητρο του Ανδρέα Πάτση, αφού η ομάδα είναι βέβαιο ότι δεν θα έχει την παραμικρή επίπτωση...

 

4 σχόλια :

  1. Κι όλη αυτή η αναστάτωση προφανώς καθυστερεί (αρκετά) το μπαράζ ανόδου. Αν και αρχικά ήταν προγραμματισμένο για την Κυριακή (8/6), φαίνεται πως δύσκολα θα γίνει μέσα στο επόμενο 15ήμερο! Κάτι που σε πρώτη φάση... βολεύει τον Ολυμπιακό Βόλου. Κι αυτό διότι οι «ερυθρόλευκοι» θα έχουν την ευκαιρία να πάρουν πολύτιμες ανάσες μετά τα κοπιαστικά πλέι οφ, ενώ θα μπορέσουν να «κερδίσουν» ενδεχομένως και κάποιους παίκτες που βρίσκονται σε στάδιο αποθεραπείας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ποσο πολεμο θα δεχθει αυτη η ομαδα ακομα;;;πρωτα προσπαθησαν να μας εξοντοσουν οικονομικα με τη δεσμευση των λογαριασμων της παε.μετα μας εστελναν τα κορακια προσπαθωντας να μας εξοντοσουν αγωνιστηκα και τωρα προσπαθουν να μας εξοντοσουν ηθικα εκτοξεθοντας λασπη μη μποροντας να αντεξουν την επιτυχια της ΝΙΚΗΣ κυριοι ο λαος και η διοικηση πρεπει να αντιδρασουν αμεσα .κανενας δεν εχει δικαιομα να αμφησβητησει αυτο τον δικαιο αγωνα αλλα και τα 90 χρονια ανοθευτης ιστοριας της μεγαλυτερης ομαδας του βολου.Υ,Γ.βρειτε νεες μεθοδους εξωντοσης εμεις αντεχουμε ,αντεξαμε 90 χρονια θα σας τσακισουμε ΝΙΚΑRA VECHIA SIGNORA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. TO MONO ΥΠΟΠΤΟ ΣΤΟ ΜΑΤΣ ΨΑΧΝΑ-ΝΙΚΗ ΗΤΑΝ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ Β. ΓΙΑ ΑΛΛΑΓΗ ΔΙΑΙΤΗΤΗ.... ΑΠΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΟΛΟΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΛΕΜΟ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΗΤΑΝ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥΣ ΠΡΙΝ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥΣ!
    ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΗ ΞΑΝΘΗ ΓΙΑΤΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΒΡΩΜΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ, ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΩ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΙΧΝΟΣ ΕΜΠΑΘΕΙΑΣ, ΑΠΛΑ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΑΤΙ ΑΣΧΕΤΟ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΛΛΑ ΣΧΕΤΙΚΟ ΜΕ ΤΟ ΠΟΙΟΝ ΤΟΥ ΑΝΔΡΟΣ: ΠΟΙΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΞΗΛΩΣΕ ΤΗ ΒΡΥΣΗ ΣΤΑ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΕΑΚ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΣΤΕΙΛΕ ΔΩΡΟ ΣΤΟ ΜΑΡΙΟ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή